Natti natti

Eftersom det inte blev så mycket bloggande idag, eller igår för den delen, förutom min 30-dagars utmaning så känner jag att jag i alla fall måste sammanfatta lite innan jag checkar ut för idag och kryper ner i sängen. 
 
Så här har det varit. I onsdags skrev jag ju att jag skulle träffa A, men så blev planerna inställda och jag blev lite trött på livet och orkade inte med mig själv riktigt. Jag är ganska känslig när det kommer till att folk inte pratar med mig, eller kan förklara varför de inte kan träffas när det redan är bestämt. Det kanske låter lite fånigt, men en dag kanske jag också berättar varför det är så och varför jag känner som jag gör + reagerar som jag gör. Hur som helst, jag var inte nödvändigtvis arg/ledsen/besviken på A, mer på hela grejen, och då ringde min bästa kompis Alex, och kvällen slutade med att han kom och hämtade mig och vi drack varsitt ENORMT glas vin på hans balkong. 
 
 
Vin stod ju på checklistan för i onsdags, och det kan vi inte rucka på. Ja, vi tömde hela flaskan i vasitt glas. In our defense, notera att det står "lower in alcohol" på flaskan. Så spännande var inte det där stora glaset alltså. Men det satt bra, och Alex pratade med mig om min reaktion på det som hänt och jag insåg ganska snabbt att jag överreagerade. Eller inte. Jag tjafsade om det hela torsdagen också, först med Robin och sedan med Angelica och Mathilda på jobbet. 
 
I torsdags träffade jag alltså Robin en snabbis innan jobbet. Han åker till Ryssland på söndag för att kolla fotbolls-VM, och det vart lite panik där. "Antingen klämmer vi in en trätt NU NU NU innan jobbet, eller så blir det efter Ryssland..." Jag som fortfarande var lite truttig/deppig på torsdagen kände att det passade mig bra, så jag åkte dit. Det var faktsikt otroligt skönt och mysigt att träffa Robin en stund, och bara få bli kramad och ompysslad. 
 
I stooor brist på bilder (överlag) och framförallt nya på Robin och mig bjuder jag därför på en gammal sådan med diskutabel kvalitet. Det är bättre än ingentihng kanske, Robin är en sådan pass stor del av mitt liv att han förtjänar en egen bild här. 
 
Därefter följde jobb hela torsdagen, från 15-23, på Birka. Jag och Annette rockade ett event för övriga personalen på terrassen. Världens bästa ställe, med magisk utsikt, och jag älskar att jobba med Annette av den anledningen som var igår. Vi var så sjukt effektiva hela kvällen, med disk och allt småplock som kan bli, så när sista gänget gick hem och vi kunde avsluta hade vi knappt en halv back med disk att köra. Det var i princip bara att stänga av maskinen, torka lite på diskbänken och så ta med soporna när vi gick. 
 
 
Världens bästa team, hon och jag! Team Idanette! 
 
Och så var det ju den här dagen också - som i skrivande stund precis har tagit slut. 
 
Idag har jag inte gjort många knop kan jag ärligt erkänna. Jag gick ner till Högdalen centrum en stund på dagen, till att börja med vaknade jag inte förrän halv ett. Behövde köpa en ny telefonladdare då jag lyckats glömma bägge mina på varsin arbetsplats, och en hel ledig dag utan laddare går bara inte. Telefonen var redan urladdad. När jag kom hem och fick igång skiten hade jag ett meddelande från A som bad om ursäkt för den inställda planerade kvällen, och så var livet mycket roligare igen... (Besatt). 
 
Slutligen träffade jag min kompis Mauro en stund på eftermiddag/kvällen. Käkade och hängde lite innan han skulle jobba. Så var det med den dagen. Det gick snabbt må jag säga. Sovit bort halva dagen så inget konstigt med det. Imorgon (idag för er som inte läser på natten) blir det andra tag. Då är det jobb igen, och förhoppningsvis orkar jag och hinner jag städa och fixa lite mer hemma i lägenheten. Det gjorde jag idag också, men behöver bära undan lite kartonger och skit som står ivägen. Och sortera sådant som jag bara lägger ifrån mig utan att egentligen veta vart jag ska göra av allt. Ett projekt med andra ord, är förhoppningsvis uppe tidigare imorgon också. Det är åtminstone planen. 
 
Nu kryper jag ner i sängen - och önskar er en god natt, eller trevlig fredagnatt för alla glada själar som är ute i vimlet och myser! 
 
Pussåkram